Roel Kramer Geen reacties

Op onze pagina ‘Publicaties‘ kunt u verschillende artikelen downloaden. Zojuist zijn daar twee artikelen aan toegevoegd die eerder verschenen in het boek ‘Wake Up! Upcycle je regio‘ van Alfride Groenewold (directeur van Area Reiniging en mede-initiatiefnemer van het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie) en prof. dr. Jacqueline Cramer, hoogleraar duurzaam innoveren aan de Universiteit van Utrecht.

Cramer legt in haar artikel uit waarom gemeenten – zeker in een tijd waarin de overheid zich terugtrekt en concentreert op wetgeving – hun rol in duurzaamheid actief moeten gaan oppakken en daar een regisserende rol in moeten nemen.

Jacqueline Cramer

Alfride Groenewold

Alfride Groenewold stelt in haar artikel dat het voor het succes van de circulaire economie noodzakelijk is om op een andere, creatieve manier te gaan denken. We moeten opnieuw wakker worden, met frisse nieuwsgierigheid naar de wereld kijken zoals hij is en ons afvragen of de dingen ook anders kunnen dan we ze nu doen.

Download hier de artikelen van Alfride Groenewold en Jaqueline Cramer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *