Roel Kramer Geen reacties

Is meedoen aan circulair bouwen uw volgende verdienmodel?

Ik (wethouder Roelof Pieter Koning) nodig u dan ook graag uit voor een workshop ‘circulair bouwen’.  Mede georganiseerd door NederlandCirculair!.

Deze workshop heeft als doel uw bekendheid met circulaire economie te vergroten. Circulaire economie geeft een nieuw perspectief op zaken doen waarin economische groei en verduurzaming hand in hand gaan. Voor u als ondernemer geeft dit kansen op meer afzet, meer waarde, minder risico’s en minder kosten. Onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat dit voor Nederland een financieel voordeel van 7,3 miljard euro en structureel 54.000 extra banen oplevert. Maar wat betekent dit voor bouwen in Noord Nederland en dus voor u? Graag verkennen we dit met u en andere ondernemers. Wilt u meedenken? Meld u dan voor 1 februari aan via: https://goo.gl/forms/79yL2e8CTDmLnGhJ3

De workshop vindt plaats op 16 februari 2017 van 17.00 uur tot 19.30 in de Gasfabriek aan de Gasgracht 3 in Meppel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *